2017. február 26., vasárnap
Receptek, és hasznos cikkek oldala: Sajtoscsiga-tekercs
Receptek, és hasznos cikkek oldala: Sajtoscsiga-tekercs: Ajánld ismerőseidnek! ...
Egy kicsi bors - és a családi tűzhely: Burgonyakéregben sült mustáros karaj
Egy kicsi bors - és a családi tűzhely: Burgonyakéregben sült mustáros karaj: Folytatódik a ritkán főzök időszak, teljes lakásfelújításban, babavárásban, karácsonyi készülődésben vagyunk. Ha főzök is, olyan ételeket, a...
Koskacukor: Csirkeragus pite
Koskacukor: Csirkeragus pite: Egyik kedvenc serpenyőm, ez a Edény.hu által forgalmazott, Berghoff neo kerámia bevonatos öntött serpenyő , amit nagyon sűrűn használok ami...
Sünis kanál: Gombás lepény
Sünis kanál: Gombás lepény: A blogon már fent lévő frank hagymás lepény t akartam megint megsütni és akkor már újra is fotózni, de vég...
Otthoni sütés-főzés: Túró alapú pizza
Otthoni sütés-főzés: Túró alapú pizza: Túró alapú pizza Nagyon régen jelentkeztem, de most egy újabb recepttel jövök, méghozzá egy diétás finomsággal. Szerintem nincs olyan em...
2017. február 20., hétfő
Tele kertem, kicsi konyhám: Kerttervezés ideje: Hangulatos pihenőhelyek
Tele kertem, kicsi konyhám: Kerttervezés ideje: Hangulatos pihenőhelyek: Ahhoz, hogy a kertben ne csak a munkát élvezzük, hanem a munkánk gyümölcsét is, szükség van pihenőhelyekre. Nem biztos, hogy a kerti...
2017. február 7., kedd
Juditka konyhája: ~ SZULTÁN TEKERCS ~
Juditka konyhája: ~ SZULTÁN TEKERCS ~: Erre a török eredetű, sütés nélküli desszertre esett ma a választásom egy kis málnával ízesítve. Habár puding az alapja, mégis m...
2017. február 5., vasárnap
szeretetrehangoltan: Savanyú káposzta nyersen
szeretetrehangoltan: Savanyú káposzta nyersen: Nem tudom mi lesz ennek az időjárásnak a folytatása (remélem majd a nyár), de most tavaszi idő van az biztos. Még süllyed a fö...
szeretetrehangoltan: Fermentált/savanyú káposzta ahogy üvegben készítem...
szeretetrehangoltan: Fermentált/savanyú káposzta ahogy üvegben készítem...: Ez az írás azoknak szól akiknek nincs lehetőségük, hogy hordóban, vödörben, dézsában "gondolkodjanak", nincs lehetőségük...
2017. február 1., szerda
Citromhab: Áfonyás-csokoládés keksz
Citromhab: Áfonyás-csokoládés keksz: Hozzávalók kb. 60 darabhoz 40 dkg liszt 25 dkg vaj 20 dkg barna cukor 1 tojás 1 kávéskanál só 10 g sütőpor 1 evőkanál vaníli...
Citromhab: Sonkás-gombás pite
Citromhab: Sonkás-gombás pite: Pite nem csak édes, hanem sós változatban is készülhet, utóbbiak közül ez a sonkás-gombás az egyik kedvencünk. Hozzávalók 30 cm...
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)