2017. május 23., kedd
AranyTepsi: AranyTepsi rovat a Küldd el a RECEPTED! FILLÉRES é...
AranyTepsi: AranyTepsi rovat a Küldd el a RECEPTED! FILLÉRES é...: Megjelent a Küldd el a RECEPTED! magazin újabb különszáma, ahol az AranyTepsi rovatban három olyan finomságot találtok, ami a blogon m...
AranyTepsi: Kapros finomságok
AranyTepsi: Kapros finomságok: Végre itt a tavasz, amit már annyira vártunk. A kertben lassan fejlődnek a vetemények, köztük az egyik kedvenc fűszernövényünk, a kapor...
AranyTepsi: Mecseki csibefalatok
AranyTepsi: Mecseki csibefalatok: Egy kedves rokonunknál kóstoltuk először ezt a finom húsos fogást, ami eredetileg karajból készül. A családom jobban szereti a csirkét, é...
AranyTepsi: Gombás-hagymás csirkeszelet
AranyTepsi: Gombás-hagymás csirkeszelet: Ez egy olyan egyszerű, és hamar elkészíthető fogás, amit még a család kevésbé gombapárti tagja is szívesen elfogyasztott. Nem tartalmaz...
AranyTepsi: Gombás csirkeraguval rakott palacsinta
AranyTepsi: Gombás csirkeraguval rakott palacsinta: Sokszor sütök palacsintát, de az általában édes, és desszertként fogyasztjuk. Most egy sós, és húsos változat készült. Nagyon laktató e...
AranyTepsi: Zöldbabos csirketorta
AranyTepsi: Zöldbabos csirketorta: Ez egy tényleg egyszerű húsos fogás, amit a zöldbab tesz kicsit különlegesebbé, mutatóssá. Szépen szeletelni csak hidegen lehet. Habos ...
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)